Sukses i madh i Samsung Galaxy S7 – shitet me shume se S6

170

Njerezit presin ne radhe per te blere telefonat e ri Samsung qe kane dale ne shitje dje ne shumicen e vendeve evropiane. Jane keta Galaxy S7 dhe S7 Edge. Samsung ka treguar se popullariteti i tyre e ka tejkaluar ate te S6-shit.

Samsung në Holandë ka treguar se telefonat e ri S7 dhe S7 Edge janë porositur 2 herë më shumë se S6 në ditën e parë të tij.

Samsung Galaxy S7 dhe S7 Edge janë lansuar dje globalisht dhe mund të porositen në SHBA, Evropë, Koren Jugore e shumë vende të tjera.