Stili i ri i mbajtjes së çantave në njërin krah

157

Gjithkush po frikësohet nga kjo mënyrë e re e pazakonte e mbajtjes se çantes.

A do ta pëlqej atë? Ose a do ta urrej këtë stil? A është sikur një lloj bizhuterie? Ku do ta pozicionoj gjirin e majtë?

Keto jane pyetjet qe do t’ia parashtroni ose ia keni parashtruar vetes tashme.

Por, ky eshtë një stil shumë trendi dhe njëkohësisht luksoz. Pengesa më e madhe për ta tejkaluar është ndjenja e klaustrofobisë që mund ta ndjeni nga shtrëngimi i rrypit të çantës në krahërorin apo gjoksin tuaj. Por ju thjesht mund ta lironi rrypin deri sa të ndjeheni komfort dhe të relaksuar.

Provojeni, ndoshta do t’ju pelqeje.