Stërvitja e Barcelonës, ja pse është unike kjo skuadër (fotot)

238

Barcelona vijon stërvitjet, por edhe ndeshjet miqësore të planifikuara në këtë fushatë parasezonale. Në faqen zyrtare të klubit katalanas është hedhur një fotogaleri e tërë, ku pasqyrohet një sesion i veçantë trajnues i kampionëve të La Liga. Lojtarët janë të futur nëpër ballona me ajër dhe duken si “astronautë”.


Sport, aktivitete dhe argëtim sin ë kohën e lirë, duket se është motoja e kësaj stërvitjeje që po u bën Luis Enrique të tijve para ndeshjes miqësore me Celitc. “Trajnim me shumë argëtim, për t’i thënë lamtumirë punës në “St.George’s Park”, – është diçtura e fotove përkatëse, që përbëjnë edhe fotogalerinë e këtij shkrimi, që tregon stërvitjen tepër të veçantë të katalanasve.