Stadiumin e Prishtinës nuk e keni parë kurrë kështu

488

Vazhdojnë me intensitet të shtuar punimet në stadiumin e Prishtinës. Krahas terrenit, po punohet edhe në tribuna dhe në pjesën e jashtme të stadiumit, veçmas në pjesën përendimore.

Aty janë thyer disa mure dhe në ditët e ardhshme do të ndërtohen mure tjera më moderne. Po ashtu, të gjitha lokalet përreth stadiumit në pjesën përendimore janë mbyllur.