Stadiumi i Prishtinës merr pamje tjetër (Foto)

521

Ashtu siç ishte paralajmëruar, pas më shumë se 50 vitesh, është hequr thuajse i tëri tapeti i terrenit të stadiumit të Prishtinës.

Kjo për faktin se për 14 muaj do të punohet në rinovimin e komplet stadiumit, shkruan Gazeta Sheshi.

Por, më jetëgjati ka qenë tapeti i blertë. Më se 50 vite ka qenë i njëjti bari dhe tani gjithçka do të shkojë në historinë e klubit.

Përveç terrenit, më parë janë larguar ulëset nëpër tribuna.

13823260_10206928641790173_1651152361_n