Stadiumi i Prishtinës me pamje tjetër (Foto)

800

Me pranimin e futbolli kosovar në UEFA dhe FIFA, janë shtuar edhe punimet në infrastrukturën e stadiumeve nëpër klubet tona.

Vëmendja më e madhe është tek intensiteti i punës në rindërtimin dhe përmirësimin e gjendjes në stadiumin e kryeqytetit.

Aty veç se kanë nisur punimet, si në pjesën e brendshme të stadiumit ashtu edhe në të jashtme.

Për shkak të këtyre punimeve që po zhvillohen në këtë stadium, FC Prishtina fazën e stërvitjeve po i zhvillon në stadiumin e Flamurtarit.
13653282_1057508877630442_408513124262632739_o

13680212_1057508870963776_126088430503610183_o

13920335_1057508874297109_6156958616963072467_o