Stadiumi "Adem Jashari" me pamje të re (FOTO)

894

Me pranimin e futbolli kosovar në UEFA dhe FIFA, janë shtuar edhe punimet në infrastrukturën e stadiumeve nëpër klubet tona.

Vëmendja më e madhe është tek intensiteti i punës në rindërtimin dhe përmirësimin e gjendjes në stadiumin e kryeqytetit dhe atij në Mitrovicë “Adem Jashari”.

Faqja “ShqipStadium” ka publikuar disa imazhe të impiantit në Mitrovicë dhe ka njoftuar se shumë shpejt do të vendoset ndriçimi dhe do të ketë shumë përmisime të tjera fal investimit afër një milionësh, muaj më parë të ndar nga MKRS në bashkpunim me KK në Mtirovicë.

13901569_523080237890749_2109276357887629322_n 13921191_523080244557415_553280319244008333_n