Sportistët e Kosovës që u martuan mes vete

Në Kosovë janë raste shumë të rralla që sportistët martohen mes vete sidomos nga një sport. Ka kohë që janë martuar mes vete dhe e çojnë fortë mirë, një jetë të lumtur e pa brenga. Është fjala për ish hendbollisten Kaltrina Domaneku dhe ish hendbollistin Liridon Ferizi.

Ata u dashuruan në njëri – tjetrin sa ishin në klubin me renome Kastrioti nga Ferizaj dhe lidhen kurorë. E mira prej të mirave është siç merret vesh, bashkëshortët shumicën e kohës e çojnë duke diskutuar për sportin.

Kaltrrina ka qenë prej lojtareve më të mira që ka pasur Kastrioti dhe Kosova, në fakt ka qenë edhe reprezentuese, ndërsa Liridoni ndër lojtarët më luftarakë.