Si në “bahçe t’babës”, Crvena Zvezda vjen sërish në Kosovë (Video)

176

Skuadra serbe Crvena Zvezda ka njoftuar se me 18 maj do të vijë në Kosovë, ku do të luajë një ndeshje miqësore me skuadrën e Graçanicës.

Ata një ndeshje të tillë e kishin zhvilluar edhe një vit më parë, ku ishin pritur nga një numër i madh tifozësh.

“Crvena Zvezda vizitoi vitin e kaluar provincën jugore të Serbisë, ku ishte pritur shumë mirë dhe kishte një interesim të madh për ta”, thuhet në njoftimin e Crvena Zvezdës.