Si duket Kasandra tani?

192

Emri i saj i vërtetë është Coraima Torres. Në Kosovë u bë e njohur me telenovelën Kasandra në vitin 1995, në të cilën ajo lunate rolin e një shërbëtoreje jevge e cila do të martohej në një familje të pasur. Ajo nuk e dinte megjithatë se ishte mbesa e të zotit të shtëpisë. Burri i saj vritet në natën e martesës së saj dhe ajo akuzohet për vrasjen e tij.

Coraima Torres tani është 42 vjec. Ajo ka vazhduar me role te ndryshme në telenovela. Gjithashtu është martuar me aktorin që gjithashtu luan në telenovela, Nicolas Montero, dhe kanë një djalë që quhet Manu Nico.

kinopoisk.ru
kinopoisk.ru

Dhe ende është po aq e bukur sa para 20 vjetësh.