Shukri Sylejmani – njeriu që i dha një shkëlqim tjetër sportit dhe qytetit të Gjilanit

Në mëngjesin e sotëm, ka ndërruar jetë Shukri Sylejmani, Presidenti Historik i klubit të Gjilanit, shkruan Gazetasheshi.com

Shkruan: Nehat Osmani

Ndonëse erdhi në fund të jetës së tij, vepra e tij asnjëherë nuk mbaron.
Shukri Sylejmani – njeriu që i dha një shkëlqim tjetër sportit dhe qytetit të Gjilanit.

Ashtu sikur kontributi i tij do të vazhdoj të qëndroj e me pietet të mbahet mend, poashtu edhe shkëlqimi i veprës së tij do vazhdoj të rrezatoj në frymëzimin e të rinjëve dhe kultivimin e veprave të mëdha.

Shuka ishte prijatar i proceseve të lavdishme në një periudhë të lavdishme.
Të tillë do ta kujtojmë përgjithmonë!

/Gazeta Sheshi/