Shpikje shqiptare, lyejnë breshkën me ngjyrat e flamurit të Spanjës (FOTO)

Dashuria e shqiptarëve për futbollin njihet, dhe këtë tifozët e flaktë nuk ngurrojnë ta fshehin në kompeticione të tilla të mëdha, si Kampionati Botëror, që pushtojnë me emocione tifozët në të gjithë botën.

spanja

Disa tifozë, të afeksionuar pas ekipit të Spanjës, kanë pikturuar një breshkë me ngjyrat e kuqe dhe të verdhë, sipas flamurit të kombit iberik. Ata gjithashtu, kanë shkruar edhe numrin 6, bashkë me emrin që e mban këtë fanellë tek kombëtarja, Andres Iniesta.

breshka spanja