Shperthen gazi lotsjelles ne Kuvend

102

Opozita hodhi gaz lotsjelles ne Kuvend. Nuk eshte e qarte se kush e hodhi, por dyshohet qe kane qene Sali Salihu dhe Besa Baftiu.