Shpenzim marramendës i Messit për një ditë në jahtin superluksoz (Foto)

248

Lionel Messi është duke i kaluar pushimet me familjen në Ibiza në një jaht superluksoz.

Sipas mediave spanjolle, qëndrimi në këtë jaht i kushton argjentinasit 7800 euro në ditë.

Mjeti lundrues është i gjatë 28 metra, ka katër dhoma dhe dy banja, një barkë me pedale, një motor uji, dy kajakë, një kuzhinier si dhe tre anëtarë ekuipazhi.

img_descartin_20160713-125228_imagenes_md_otras_fuentes_faat-kGRH--572x357@MundoDeportivo-Webimg_descartin_20160713-125228_imagenes_md_otras_fuentes_fdsf-kGRH--572x357@MundoDeportivo-Webimg_descartin_20160713-125228_imagenes_md_otras_fuentes_fsaa-kGRH--572x357@MundoDeportivo-WebCnj38hBWcAAir2r PAY-Lionel-Messi-on-holiday-in-Ibiza-on-a-yacht36327FC700000578-3686727-That_s_the_way_to_do_it_The_couple_have_been_living_the_life_of_-a-62_1468371148230