Shikojeni kushërirën e Beyonces për të cilën po flasin të gjithë

163

Një kushërirë e Byeonce ka treguar se mund të pushtoj botën. Kristin Douglas, për pak “theu” internetin, kur publikoi një fotografi të sajën me divën e popit në Instagram.

E veshur me fustan blu, ajo u lavdërua për asetet e saj.

Douglas është nënë e dy fëmijëve dhe ka më shumë se 50.000 ndjekës, pas publikimit të kësaj fotoje me Bey dhe të motrën Kelsi Leggett.