Sharon Stone nuk plaket

147

Për Sharon Stone thuhet se ka fituar lotarinë e jetës – atë nuk e plak mosha. Nuk është hera e parë që ajo tregon trupin e saj të mahnitshëm në foto. Këtë e pati bërë disa vjet më parë kur kishte pozuar nudo për revista të njohura, e të mos flasim kur ajo luante nëpër filma (kujtojeni Basic Instinct) dhe ishte në moshën kur truoi i çdo femre është shkëlqyes.

Sot i ka 57 vjet dhe vazhdon të shkëlqejë. Në një fotosesion të ri të realizuar në Kaliforni ajo është paraqitur me take “gladiatori” dhe është thjesht e mahnitshme.

Nënë e tre fëmijëve, 57 vjeçarja ia atribuon pamjen e saj ushtrimeve dhe vallëzimit.