Shaqiri me këpucë speciale (Foto)

146

Ylli i Zvicrës dhe Stoke Cityt, Xherdan Shaqiri është shumë i lidhur me familjarët e tij dhe këtë e dëshmon me anë të këpucëve të tij sportive.

Ai në këto këpucë sportive ka shkruar emrin e motrës së tij, Medina

11_1459793928-2733125