Selimi: Opozita eshte e bashkuar

116

Deputeti i VV-se, Rexhep Selimi, dhe deputeti i AAK-se, Daut Haradinaj, kane deklaruar se do te vazhdojne kundershtimin dhe se opozita eshte e bashkuar.

Selimi gjithashtu ka deklaruar se edhe Nisma eshte me ta. Ai ka theksuar se do te vazhdojne bashke kunder nje mazhorance jolegjitime ne Kuvend deri sa te kete nje Kuvend normal pas zgjedhjeve te lira.