​Seanca për zgjedhjen e presidentit vazhdon pas 15 minutash

277

Jane bere nominimet e kandidateve per president te vendit. Te nominuarit jane Hashim Thaci dhe Rafet Rudi, te nominuar nga Adem Grabovci, respektivisht Ganimete Musliu.

Pas nominimeve, kryetari Kadri Veseli ka kërkuar 15 minuta pauzë ne menyre qe Komisioni per Legjislacion te kryeje verifikimin e nenshkrimeve dhe procedurave te tjera te kerkuara me kete rast.