Satta-Palmas, dora rrëshqet pa dashje në…

128

Mbrëmje gala për Melissa Sattan, bashkëshorten e futbollistit të Sassuolos, Kevin Prince Boateng, dhe Giorgia Palmas, të fejuarën e notarit italian, Filippo Magnini.

Dora e kësaj të fundit është vendosur në një vend delikat…

Fotoja ka çmendur rrjetin, duke bërë që të ketë reagime të shumta nga fansat e të dyja bukurosheve. Në fund të fundit, ky ishte qëllimi.