Sali Bashota, kandidat për rektor

115
Ish-drejtori i Bibliotekës Kombëtare, Sali Bashota, dhe Profesori Naser Arifi, janë kandidatët e rijn që kanë aplikuar për rektor në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”

Gazeta Express, merr vesh se kandidatët që kanë aplikuar në ditët e fundit për rektor në UP janë: Sali Bashota dhe Naser Sahiti.

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka shpallur konkursin për rektor të ri të këtij universiteti, më 16 shkurt.

Sipas planit dinamik, rektori do të zgjidhet të premten, më 4 mars, ndërsa mandati i tij do të fillojë më 15 mars dhe do të përfundojë më 30 shtator 2020. /Express/