Sa mesazhe shkruhen brenda një dite në WhatsApp

88

Aplikacioni Messenger i Facebook ishte platforma që pati suksesin më të madh në vitin 2015, duke pasur rritjen më të ndjeshme.

Themeluesi i Facebook dhe Facebook Messenger, Mark Zuckerberg njoftoi se Messenger tashmë është aplikacioni i dytë më popullor iOS, pas Facebook.

Vitin e kaluar, u tha se Messenger kishte 700 milionë përdorues mujor aktiv. Në janar ky numër u rrit në 800 milionë. Ndërsa tani, disa muaj më pas, ky numër është mbi 900 milionë.

Zuckerberg njoftoi gjithashtu se volumi i aktivitetit në Messenger dhe WhatsApp bashkë është tri herë më më i larte se volumi i aktivitetit të SMS-ve.

Sipas tij, njerëzit shkruajnë 60 miliardë mesazhe në Messenger dhe WhatsApp brenda një dite, krahasuar me 20 miliardë SMS.