Sa gjate duhet te qendroni ne lidhje para se te martoheni

192

Njerezit kane filluar t’i frikesohen marteses ne SHBA per shkak te perfundimit te saj me divorc, dhe kane arsye per kete.

40-50% e cifteve në SHBA janë divorcuar.

Për këtë antropologët dhe ekspert që merren me sjelljet njerëzore në Universitetin e Indianes kanë shpenzuar dekada duke studiuar aspekte të ndryshme të të dashuruarit.

Helen Fisher ka thënë se së paku një lidhjeje i duhen dy vite për para se të merret vendimi të ajo të kurorëzohet me martesë.

Sipas saj shanset kështu janë më të mëdha që kjo martesë të ketë jetëgjatës.