Rrufeja godet gjatë një ndeshje futbolli në Zvicër, 14 të lënduar

Mbrëma një rrufe ka goditur gjatë një ndeshje futbolli të grupmoshave të reja në Zvicër mes klubit FC Abtwil dhe FC Munsterlingen, si pasojë e të cilës janë lënduar 14 futbollistë.

Gjashtë nga të lënduarit janë nga klubi FC Abtwil e tetë nga FC Munsterlingen.

Gjithë lojtarët janë të moshës 15-16 vjeçare dhe ata janë dërguar në Spital.

“Sipas informatave tona, personat e prekur janë në spital në gjendje stabile. Kjo vëlenë edhe për të riun që ishte pa ndjenja në fushë”, thuhet në njoftim nga FC Abtwil.