Rrehet nga gruaja, po luante futboll në kuzhinë (Video)

Futbolli është sporti më i popullarizuar në planet dhe gjithashtu gjëja më e rëndësishme në botë për shumë meshkuj.

Disa prej këtyre djemve janë në dashuri me futbollin, kështu që ata nuk mund ta bëjnë pa të. Kjo dashuri u forcua më tej gjatë Kampionatit Botëror.Mirëpo një burrë nuk e kishte të lehtë pasi bëri një gabim derisa gruaja e tij po gatuante.

 

 

Ai përplasi topin duke shkaktuar hallakamë, gjë të cilën e pësoi.

Ai më pas u sulmua nga gruaja e tij e nervozuar që i prishi qetësinë.