Rita Ora, përmes llogarisë së saj në Instagram, ka bërë të ditur se do të performojë nesër në festivalin ReDFex DXB. Ky është një festival dyditor dhe njihet si festivali më i madh i muzikës në Dubai, në Dubaika bërë të ditur pjesëmarrjen e saj nesër në këtë festival.

Rita Ora është parë në Dubai e shoqëruar nga tre meshkuj, supozohet truproja të saj.

Eva Simons, The Vamps, Briminghams, One Direction, Steve Aoki janë disa prej artistëve që do të performojnë në RedFex nesër.