Rezultatet e gjitha ndeshjeve në Ligën e Kombeve

Nata e së mërkurës ka qenë një natë për t’u mos u harruar për tifozët e futbollit.

Në kuadër të Ligës së Kombeve, janë zhvilluar një numër i madh i ndeshjeve, pa harruar edhe paraqitjet e Kosovës dhe Shqipërisë.

‘Dardanët morën një barazim 0-0 në udhëtim ndaj Greqisë në udhëtim.

Barazim të njëjtë ka arritur edhe Shqipëria, në ndeshjen e zhvilluar ndaj Lituanisë.

Por, gjatë mbrëmjes së të mërkurës, janë zhvilluar edhe disa ndeshja tjetër të kombëtareve më të mëdha të botës.

Rezultatet e ditës në Ligën e Kombeve i gjeni në pjesën e mëposhtme: