Rezultate interesante në javën e parë në Shqipëri

172

Sot ka filluar edicioni i ri i elitës së futbollit të Shqipërisë.

Kampioni aktual, Skënderbeu ka fituar ndaj Flamurtarit 2:1.

Tri pikë i ka marrë edhe Partizani, në udhëtim te Luftëtari.

Dy takimet tjera, Teuta-Tirana dhe Korabi-Laçi, janë mbyllur pa gola, 0:0.