Renditja me shumë befasi e Ligës së Parë

387

2 Korriku dhe Dukagjini janë skuadrat që e kryesojnë Ligën e Parë pas tri ndeshjeve, ku kanë nga dy fitore dhe një barazim.

Pastaj renditen Fushë Kosova, Ramiz Sadiku, Kosova e Prishtinës dhe Ballkani me nga 6 pikë.

Më poshtë e keni renditjen komplete, të cilën e përmbyllin Istogu, Deçani, Ulpiana dhe Rahoveci.