Referi i propozon martesë në fushë referes, ajo thotë po

Fatmirësisht ajo tha po, dhe çifti festuan të lumtur, para se të merrnin flajmut dhe të ndihmonin në referimin e një ndeshje futbolli.

Një asistent i referit, i propozoi martesë asistentes tjetër të referit, derisa po përgatiteshin të drejtonin një ndeshje futbolli, përcjell reporteri.net.

Besohet se çifti ishte në lidhje dashurie paraprakisht, por djali vendosi që propozimin për martesë ta bëjë në mënyrë më të veçantë.

Djali ra në gjunjë me një unazë që po e mbante në dorë, dhe i vajza tha po. Çifti u puthën në mes të stadiumit, dhe video u bë lajm viral në gjithë botën.