Receta me majdanoz: si të humbisni 3 kg për vetëm 7 ditë?

129

Kjo recetë është e mahnitshme dhe me të vertetë efektive. Pa asnjë problem do të dobësoheni dhe do t’i largoni depozitat yndyrore në mënyrë natyrale.

Majdanozi është një diuretik i fuqishëm dhe një mënyrë natyrale në luftën kundër infeksioneve të traktit urinar dhe sëmundjeve të veshkëve. Megjithatë, ne nuk e shfrytëzojmë mjaftueshëm. Majdanozi është magjik dhe mund t’ju ndihmojë të humbasni 3 kilogram për një javë.

Receta: Pesë lugë majdanoz vloni në një litër ujë, më pas lëreni të qëndrojë 20 minuta, kulloni ujin dhe më pas mund ta përdorni.

Përveç që majdanozi ndihmon në largimin e ujit nga organizmi, ai gjithashtu është antioksidant i fuqishëm në luftën kundër bakterieve. Kjo fuqi e majdanozit është e vërtetuar shkencërisht.

Sasia e rekomanduar e çajit është 1 litër brenda ditës dhe jo më shumë. Peshojeni veten para se të filloni të konsumoni këtë pije dhe bëjeni të njejtën gjë edhe pas 7 ditëve. Rezultatatet janë të mahnitshme!