Reali nuk heq dorë nga “Kupa e Mbretit”

96
Real Madridi ankohet përsëri për eliminimin nga Kupa e Mbretit.
Ankesa e “Los Blancos” është dorëzuar sot në Gjykatën e Qarkut në Madrid.
Kjo për shkak se Reali ndihet ekonomikisht dhe moralisht i prekur nga eliminimi tashmë i famshëm, për shkak të inkuadrimit të futbollistit Denis Cherychev pa të drejtë loje.

Mbetet të shihet se si do të jetë përgjigja pas kësaj ankese, e cila nuk dihet ende se kur do të vijë.