Rahoveci, Kika apo Hajvalia, dy shpëtojnë e njëra përshëndetet me Ligën e Parë

Rahoveci, Kika dhe Hajvalia po luftojnë me mish e me shpirt që mos të biejnë direktë në rangun më të ulët të futbollit kosovar por mbijetesën ta kërkojnë nëpërmjet barazhit, shkruan GazetaSheshi.

Por fatkeqësisht njëra do të përshëndet, cila do të jetë ajo skuadër do të mësohet pas tre javëve.

Më poshtë e keni tabelën e klasifikimit dhe orarin e këtyre tre skuadrave.

RAHOVECI – Ferizaj (V)             Dukagjini – RAHOVECI (M)            RAHOVECI – 2Korriku (V)

Hajvalia – Vushtrria                    Trepça  –  Hajvalia                         Hajvalia  –  Vitia

Kika  –  Trepça                           Vitia  –  Kika                                  Kika  –  Fushë Kosova