Publikohet lista kontraverse me dhjetë futbollistët më të kërkuar në uebsajtin pornografik ‘PornHub’

Pornhub, platforma e filmave për të rritur, një nga më të njohurat në botë, ka publikuar një listë të dhjetë futbollistëve që janë kërkuar miliona herë.

Pavarësisht se nuk bëhet fjalë për një renditje që bazohet te paraqitjet e lojtarëve në fushën e lojës, edhe këtë herë sfida për kreun është mes Cristiano Ronaldo-s dhe Leo Messi-t, ndërsa Mauro Icardi duhet të ngushëllohet me vendin e tretë.

Kjo është lista: