Protesta rezulton e suksesshme: Liverpool ul çmimet e biletave

114

Pronarët e Liverpool-it kanë vendosur të ulin çmimet e biletave të ulëseve në Anfield dhe kërkuan falje për zemërimin e tifozëve.

Mijëra tifozë u larguan lojën e fundit nga stadiumi, pranë rezultatit 2-0, i cili ishte në favor të skuadrës së kuqe. Ndërkohë pasi tifozët braktisën shkallët e stadiumit në minutën 77, rezultati u barazua.

Protesta e sukseshme e The Reds bëri që çmimet e biletave të ulen nga 77 funte në 59 funte.