Prishtina prezanton Lushtakun

143

LushtakuKreshnik Lushtaku është prezantuar me fanellën e Prishtinës, duke premtuar maksimumin me skuadrën bardhekaltër.

“Për Prishtinën u përcaktova thjesht se është klubi më i mirë dhe më i madh në vend”, deklaroi Lushtaku për faqen zyrtare të Prishtinës.

“Shpresoj të jap maksimumin, të ngjitemi lart në tabelë, e pse jo të ndjekim edhe titullin”, shtoi ai.