Prishtina përforcohet edhe me një futbollist

FC Prishtina ka treguar se mbrojtësi 23 vjeç nga Tunizia, Ahmed Radaoui i është bashkuar skuadrës “bardhekaltër”, raporton GazetaSheshi.

Në seancën stërvitore ka munguar vetëm trajneri i portierëve, Ahmet Beselica i grumbulluar me Përfaqësuesen e Kosovës si dhe dy futbollistët, Lumbardh Dellova e Qendrim Zyba të grumbulluar me Kosovën U21.

Prishtina po përgatitet për tu rikthyer tek fitorja të cilën nuk e kanë shijuar tashë e disa javë.

Ahmed Radaoui