Pique drekon me Zuckerberg

120

Ylli i Barcelonës, Gerard Pique, ka vizituar Kongresin botëror të telefonave mobil, i cili po mbahet në qytetin e Barcelonës, me ç’rast ka takuar ideatorin e rrjetit social facebook Mark Zuckerber, me të cilin edhe ka drekuar.

Mësohet se katalunasi është pronar i një firme të video-lojërave dhe është futur në partneritetin e botës teknologjike.