Pesë perlat e Zlatan Ibrahimovic-it

120

“Qëndroj në PSG, vetëm nëse e zëvendësojnë Kullën Eifell me statujën time”, ka deklaruar së fundmni futbollisti suedez Zlatan Ibrahimovic, në njërën ndër thëniet më interesante të tij, të cilat në numër janë me bollëk.

Mirëpo, Gazeta Sheshi sjell pesë perlat më të mira në konferencë për shtyp të Zlatan Ibrahimovic-it:

1. Zlatan lidhur me Wenger

1.Zlatan lidhur me Wenger“Wenger dëshironte të unë të hyja në prova tek Arsenal. I thash provat nuk bëj as për të diskutuar”

2.Zlatan dhe Botërori

2.Zlatan dhe kampionati boteror“Një Kampionat Botëror pa mua nuk i’a vlen”

3. Ibra dhe taekwondo

3.Zlatan dhe olimpiada“Nëse do vazhdoja karrierën time në taekwondo, sigurisht se do kisha fituar disa medalje olimpike”

4.Zlatan dhe roli i tij në fushë

4. Zlatan dhe roli i tij ne fushe“Mund të luajë në 11 pozicione, sepse vetëm një lojtar i mirë luan në çdo pjes të fushës”

5. Zlatan dhe perfeksioni

5.Zlatan dhe perfeksioni“Jam aq përfekt sa i them vetës faleminderit”

/Gazeta Sheshi/