Pesë mënyrat si ta ftosh një vajzë në takim

138

Mos i jep asaj hapësirë të mendoje nëse takimi me ty do t’ia vleje ose jo. Bëje ftesën në atë mënyrë që ajo të dale sigurt me ty.

Mënyra më e mirë për të bërë një vajzë të ketë simpati për ty është të jesh i qartë në atë që e kërkon, kështu që bëja me dije që ajo nuk do t’i bjere pishman nëse kalon kohë me ty. Këto janë disa hapa qe duhet te ndiqen:

  1. Pyete për të premten, sepse në këtë mënyrë duke i dhënë asaj hapësirë disa ditëshe i bën me dije që nuk do t’i pengosh. Nese ajo është e nxënë, lejoje ta zgjedhe vete ditën.
  2. S’ka nevoje te zbulosh kushedi cka. Dy fjalë, telefonoji. Ajo do të jete me e kenaqur po qe se ti e therret sa sa t’i dergosh mesazh.
  3. Ji i qartë. Tregoji qartë që ju jeni duke e ftuar atë për takim, e jo për shoqëri, kështu ajo nuk do të jete konfuze
  4. Mos u bëjë dembel – planifiko me heret si ku do te shkoni, e mos e prit momentin e fundit.
  5. Çka nëse ajo te fton ty? Kushtoji vëmendje asaj çfarë ajo thotë, gjithashtu kushtoji vëmendje edhe veshjes së saj dhe asaj se çka adreson veshja e saj.