Përsëri Munishi: Ndërtoni skuadra bio, do t’iu shijojnë më shumë

439

Ismet Munishi pretendon se nuk ka thumbuar asnjë skuadër me mesazhin kontravers që shkroi në profilin e tij në Facebook.

“Ndërtoni bio skuadra dhe do tju shijojnë më shumë, sepse na myti koncetrati” shkroi Munishi.

Ai e ka përsëritur këtë mesazh, duke thënë se nuk po e sulmon asnjë skuadër, thjeshtë po jep këshillë.

Ja statusi i plotë i Munishit:

“Futbolli vazhdon , futbolli luhet për qdo vjet.

Ekipet e futbollit të cilat jan rritur Bio dhe pa koncetrat ,aditiv ,konzervans e pesticide kanë jetëgjatsi më të madhe .

Ndërtoni Bio Skuadra dhe do tju shijojnë më shumë.

Sepse na myti koncetrati …

P.S

Nuk kam atakuar asnjë skuadër siq po pretendohet , thjesht kam dhënë një mesazh, një këshillë.”