Përplasen Perez dhe Zidane, ja arsyeja

235

Zinedine Zidane ka patur një konflikt verbal me Florentino Perez. Arsyeja e diskutimit të nxehtë të tyre ka qenë talenti norvegjez, Martin Odeggard.

Zizu e kishte lënë jashtë liste Odegaardin për udhëtimin parapërgatitor në Kanada.

Perez ka qenë i nervozuar për këtë duke insistuar që norvegjezi të jetë pjesë e skuadrës.

Pas diskutimeve të “nxehta”, Perez e ka shtrirë ndikimin e tij duke detyruar Zizun që të marrë Odegaardin në ndeshjet parapërgatitore.