Pepe rrëfehet për fëmijërinë e tij: Deri në moshën 18-vjeçare flija me nënën time

210

Mbrojtësi i njohur portugez, Pepe ka rrëfyer disa gjëra interesante nga jeta e tij në fëmijëri.

Ish-mbrojtësi i Real Madridit tregoi në një intervistë për “Tribuna Expresso” se ai deri në moshën 18-vjeçare flinte me nënën e tij.

“Derisa erdha në Portugali, në moshën 18-vjeçare, fjeta me nënën time, kështu që imagjinoni se si isha”, deklaroi Pepe.

Pepe has revealed he used to sleep in the same bed as his mother before he moved to Portugal

Gazetari e pyeti portugezin se si mendonte babai i tij për këtë, Pepe tha: “Unë isha tashmë i madh dhe fjeta me prindërit e mi, kështu që imagjinoj babai im nuk do të donte të më kishte atje dhe nuk i pëlqente”, shtoi ai.

Pepe aktualisht është lojtar i Portos, teksa kulmin e karrierës e kishte sa mbronte ngjyrat e Real Madridit.