Peja mëson kundërshtarët në FIBA Europe Cup

195

Edhe skuadra e Pejës ka mësuar kundërshtarët në FIBA Europe Cup, ku do të jetë pjesë e grupit G.

Pjesë e këtij grupi do të jetë Gaziantep Royal, nga Turqia, AEK/Cluj dhe Usak kundër AEK/Cluj.