Pas barazimit të Llapit – Trepça ’89, kështu duket renditja

158

Llapi dhe Trepça ’89 nuk kanë arritur më shumë se një barazim duke luajtur 1:1.

Pas këtij barazimi Trepça ’89 mbanë pozitën e tretë me 43 pikë të tubuara, ndërsa Llapi në pozitën e katërt me 41 pikë të grumbulluara.

tabela