Orari i ndeshjeve të Ligës së Dytë

Këtë mesjavë zhvillohen ndeshjet e xhiros 31 në Ligën e Dytë – Grupi A dhe sfida e xhiros 27 në Grupin B.

Edhe kësaj radhe pritet të ketë duele interesante.

Liga e Dytë – Grupi A              Java 31                 09-10.05.2018

Ratkoci – Lugu i Baranit, e mërkurë, 13:00, Ratkoc

Dardanët – Opoja, e mërkurë, 15:30, Gjakovë

UV Malisheva – Rilindja e Kosovës, e enjte, 14:00, Suharekë

Gryka – Dushkaja, e enjte, 16:00, Drenas

Dardania – Behari, e mërkurë, 16:00, Brestovik

Dukagjini – Besa, e mërkurë, 16:00, Istog

Dejni – Deqani, e mërkurë, 16:00, Ratkoc

Liga e Dytë – Grupi B               Java 27          09-10.05.2018

Vjosa – Ulpiana, e enjte, 16:00, Shtimje

Tefik Çanga – Drenoci, e mërkurë, 17:00, Terne

Dardana – Vëllazëria, e enjte, 16:00, Koretin

Galaksia – Kastrioti, e mërkurë, 17:00, Gjilan

Sharri – Çeliku, e enjte, 16:00, Kaçanik

Lepenci – Rinia, e mërkurë, 16:00, Kaçanik

Arbëria – Xërxa, e mërkurë, 16:00, Lipjan

Bashkimi – Minatori, e enjte, 16:00, Gjilan