“Rëndësia e Futbollit në luftën ndaj COVID-19”

Në sportin më të dashur lojën e futbollit në fjalorin e tij sportiv jo rrallëherë e ndëgjojmë fjalën ‘luftë’. ‘Luftë’ në seancë stërvitore për të...

“Rëndësia e Futbollit në luftën ndaj COVID-19”

Në sportin më të dashur lojën e futbollit në fjalorin e tij sportiv jo rrallëherë e ndëgjojmë fjalën ‘luftë’. ‘Luftë’ në seancë stërvitore për të...

“Rëndësia e Futbollit në luftën ndaj COVID-19”

Në sportin më të dashur lojën e futbollit në fjalorin e tij sportiv jo rrallëherë e ndëgjojmë fjalën ‘luftë’. ‘Luftë’ në seancë stërvitore për të...

‘Po të kish lindur Steve Jobs në Shqipëri, sot nuk do të kishim iPhone’/ Letra prekëse e nxënësit shqiptar

Një nxënës 15-­vjeçar ka shkruar një letër të hapur për pushtetarët dhe qytetarët shqiptarë në...

Vajzat e bukura të Instagramit, modeli i suksesit që kalon “mes këmbëve”

Nga Manjola Bregasi Plazhe ekzotike, ushqime delikate dhe poza sensuale femrash nën diell. Është ky imazhi...

Pesë arsyet e krizës së Gjilanit

Nga: Drilon Sylejmani Gjilani ishte rikthyer në elitën e futbollit kosovar me plot ambicje dhe fitorja...

“Komandantët” ose zhvendosja nga problemet reale të shoqërisë shqiptare

Ka kohë, mbase edhe vite që në shoqërinë shqiptare nuk është organizuar një debat përmbajtjesor...

BASHKIM QYTETAR, PËR SHTETIN E SE DREJTËS

Nga Jakup Krasniqi Është momenti i fundit që Opozita e Bashkuar të shkoj drejt krijimit të...

Kriza në LDK-serioze; reformimi i mirëfilltë i saj i domosdoshëm

Nga: Fatmir Sejdiu Proceset nëpër të cilat po kalon Kosova dhe në këtë kontekst edhe LDK...

Miqësia, aleanca, liria e shprehjes dhe kriza e legjitimitetit (Pjesa e tretë)

Nga: Shkodran Ramadani …Një tjetër gjë e rëndësishme e cila meriton të përmendet dhe që ka...

Ritualet e patriotit normal shqiptar dhe transkripti i tij publik e i fshehur (Pjesa e dytë)*

Nga: Shkodran Ramadani Alain Badiou vëren se si shteti është një industri shumë efikase në farkëtimin...

Anti-Amerikanizmi, anti-semitizmi dhe imuniteti përballë kritikës (Pjesa e parë)

Nga: Shkodran Ramadani Para 43 viteve, më 1973, në një artikull interesant të botuar në Congress...

Tre taktikat per armiqesimin e shqiptareve me Perendimin

Prof. Dr. Lisen BASHKURTI Mbas permbysjes se sistemit komunist ne vitet ’90-te, Shqiperia, Kosova dhe mbare...