Operacion anti-ISIS në Romë

133

Një operacion antiterrorizëm nga policia italiane ka çuar në arrestimin e 3 personave, 2 prej tyre shqiptarë nga Maqedonia.

Bëhet fjalë për 41-vjeçarin Vullnet Maqellara, i njohur si Carlito Brigande, dhe për 26-vjeçarin Abdulla Kurtishi.

Nga operacioni i zhvilluar në Romë është arrestuar edhe një shtetas tunizian, 29-vjeçari Firas Barhoumi.