Numër telefoni i Ambasadës në Ankara për qytetarët e Kosovës

150

Ministria e Punëve të Jashtme e Kosovës  i këshillon të gjithë qytetarët e Kosovës që ndodhën në Turqi, që të qëndrojnë në vendet ku janë.

Ata me këtë rast e kanë publikuar një numër telefoni të te Ambasadës Kosovare në Ankara.

“Sa me pak lëvizje dhe t’i informojnë familjet e miqtë e tyre. Për ndihme qytetarëve tanë, veçmas shume pushuesve kosovarë, kemi vendosur ne dispozicion një numër telefoni të Ambasadës tonë në Ankara. Ky është nr: +90530 954 9504. Ju ftoj ta shpërndani. Faleminderit”, thuhet në njoftimin e tyre.