Nuk do ta besoni si ka ndryshuar futbolli. Shiko fotot patjetër

322

Që kur futbolli u bë i njohur në gjithë globin, loja ka evoluar në mënyrë dramatike duke shkuar në një nivel tejet të lartë.

Goal.com ka vlerësuar se si kanë ndryshuar gjerat, përcjell Express.

Shikoni fotot më poshtë për të parë se si dukej futbollit dikur dhe si tani.

TRAJNERËT

TIFOZËT

MODA E LOJTARËVE

REKLAMAT

SPONZORËT

MARRËDHËNIET ME TIFOZËT

TRUPI DHE FANELLAT

NDIKIMI I MEDIAVE SOCIALE

PAS TAKIMIT

NUMRAT E FANELLAVE

FESTIMI I GOLAVE

HEDHJA E SHORTIT NË FUSHË

MARRËDHËNIET ME SHTYPIN

PËRFAQËSIMI


Goalshqip.com